Botanikus kertben randiztam, majd szaladtam tovább a motoros üzletbe

Sok idő után újra szingli lettem, így elkezdtem ismét randizni. Az interneten megismertem egy lányt, Emesét és egy botanikus kertbe mentem vele randizni. Valahogy a növények volt az első közös érdeklődési körünk, ezért úgy határoztam, elviszem botanikus kertbe, hogy sétálhassunk egy jót.

Nem is igazán a randi miatt voltam izgatott, inkább az utána lévő program miatt. Rendeltem egy új motoros ruházatot és utána mentem átvenni.

Emese látta rajtam, hogy tiszta görcs vagyok és valami nagyon nem hagy nyugodni, ezért rákérdezett. Elmeséltem neki, hogy a sixgear.eu-ról rendeltem új motoros ruhát és a randi után terveztem, hogy bemegyek érte és átveszem. Meglepetésemre teljesen fellelkesült, hogy az apukája is motoros és gyerekkorában, sőt, most is sokat jár vele motorozni nyaranta. Elkísért és átvettük a motoros ruházatot, amit rendeltem, majd kicsit még nézelődtünk az üzletben. Bevallom, hatalmas piros pont jár azért neki, hiszen nem voltam túl jó fej, hogy ennyire rá voltam pörögve a témára. Ez nálam simán azt jelentette, hogy újra szeretnék vele találkozni. A randi végén meg is beszéltük, hogy lesz következő találkozás. Nem is akármilyen programot eszeltünk ki, persze, hogy motorozni megyünk. Arra gondoltam, hogy a Visegrádi várba mehetnénk, ott még úgyse voltam motorral.