Cserepes ajándékok

Nagyjából egy-másfél héttel ezelőtt vásároltam magamnak pár növényt a lakásomba. Ennek oka az volt, hogy egy kicsit fel akartam dobni az élőhelyem hangulatát, mert nem volt elég otthonos. Megkérdeztem a legjobb barátom barátnőjét, ő javasolta, hogy vásároljak műnövényeket. A művelet meglepően jól sikerült. A három növény közül az egyik egy Dracéna-utánzat, amelyet leginkább egy kis pálmaként tudnék definiálni, de vannak, akik sárkányfának nevezik. Igaz változatát sem kell, csak heti egyszer öntözni, de nem szerettem volna, hogy meghaljon, ha még azt az egy alkalmat is kihagyom, mert elfelejtem. A második voksom nem is eshetett volna másra, mint a Vénusz fodorkára és a mexikói bambuszpálmára – ezeket már a virágos ajánlotta. Ezek a növények már jóval érzékenyebbek, mint az előzőleg említett sárkányfa, viszont annál varázslatosabbak is. Elgondolkoztam azon, hogy vegyek-e a későbbiekben majd igazi dísznövényeket, mert borzasztóan sok igen mutatós egyed van, de csak ennyit engedhettem meg magamnak, mert nem tartózkodom sokat otthon, hogy tudjam őket gondozni.
A növények kiválóan tölthetik be egy ajándék szerepét is. Ha valaki már ellőtte az ismeretségi körünkből a növény mint ajándék labdát, akkor mindenkinek figyelmébe ajánlanám az ajándékvarázsló oldalát, amin rengeteg egyedi ajándékötletet találhatunk. A tech cuccok mindig beválnak, bátran keresd fel konkrét ötletekért az ajándékvarázsló blogjának bluetooth-os okos eszközökkel foglalkozó összefoglaló ajándékötlet cikkét: http://ajandek.varazslo.hu/blog/item/bluetooth-os-okos-eszkozok-mindenkinek.
Az webshop ajándékötletekkel foglalkozik, de a javaslatok után egyből, egy kattintással meg is vásárolhatjuk az említett eszközöket tárgyakat, kellékeket és minden fajta, és féle egyéb dolgot. Nem kérdés, hogy ez egy szuper kezdeményezés, főleg, ha kifogytunk az ötletekből. Az emberek órákat töltenek, pazarolnak el feleslegesen a monitorok, számítógépek képernyői előtt poshadva az ünnepeltek irányába szokásos, kedves gesztus teljesítésének érdekében, általában reménytelen, utolsó pillanatos keresgélések után.
Először is ki kell találni, hogy egyáltalán milyen téma az, amiből az ajándékot ki fogja választani az adományozó. Ha ez a bizonyos választás megtörtént, azután következhet a hosszas, és fárasztó folyamat második, egyben talán a legnehezebb része, stádiuma, ez pedig nem más, mint a megfelelő, konkrét termék kimatekozása. Szerintem senkinek sem kell igazán bemutatnom ezt a szakaszt; valószínűleg majdnem mindenki – ha nem mindannyiunk – átesett már ezen a nyögvenyelősen, akadozva történő dolgon. Több tíz oldalt megkeresni, végiggörgetni, a véleményeket, a javaslatokat, a tapasztalatokat elolvasni, majd ezekre támaszkodva megtalálni az optimális és egyben hibátlan portékát. Ezek után a választott tárgy minden egyes adatát lecsekkolni, és végül pedig megkeresni azt a helyet, ahol az adott árucikk a legkedvezőbb áron megvásárolható.
Tehát ezt a fentiekben leírt, körülményes műveletet egyszerűsíti és ezzel egy időben redukálja annak időtartamát.
Nem véletlen, mivelhogy egy helyen találhatunk a ajándéktéma ötleteket, konkrét termékeket, azokról adatokat – és nyilvánvalóan azokat megvenni is lehetőségünk van. A weboldal rengeteg lehetőséget kínál: abban az esetben, ha már van valamiféle elképzelésünk akkor a keresés blokkban könnyen tudunk találni további, különböző adatokat. Ha ez nem lenne elég, akkor van még árszűrő is, ami igen jól tud jönni akkor, ha egy megadott keretünk, büdzsénk van, de olykor is hasznos funkció, hogyha egy bizonyos márka termékeit keressük, és csak az ár fontos számunkra. Az ajandek.varazslo.hu témákban sem szegénykedik, hiszen számos szituációra, esetre szolgál nekünk ideális tanácsokkal és többféle tippel egyaránt: ajándék motorosoknak, ajándék ballagó fiúknak/lányoknak, ajándékok nőnapra, ajándék ötletek házassági évfordulóra. Ez csak pár volt abból a rengeteg praktikus, előnyős cikkből melyekből ihletet meríthetünk, ha elakadnánk. Egy biztos: ha legközelebb rám kerül a sor az ajándékozásban, első dolgom lesz felkeresni a honlapot, ezzel is időt és energiát spórolva.