Miért nem lehet kapni sehol normális kaktusz mintás pólót?

Nem titok, hogy rajongok a növényekért. Imádok mindenféle virágot és szerintem ezt az unokahúgom is örökölte tőlem. Nem régiben töltötte be a 13-at, és pont az ő korosztályában lett most népszerű mindenféle növényes, pálmaleveles, kaktuszmintás dísztárgy vagy ruhák, táskák, szóval úgy nagyjából minden. Ebből Gréti, az unokahúgom sem maradhatott is és szinte teljesen a kaktuszok szerelmese lett. Ha 30 kaktusz és kaktuszdísz nincsen a szobájában akkor szerintem egy sem.

Közeledik a születésnapja ezért természetesen egy kis kaktuszos ajándékkal szeretném meglepni, egy szuper pólóra gondoltam. Körbejártam minden „menőnek” számító boltot a környéken, de semmi szépet nem találtam. Ekkor kérdezte meg anyukám, hogy hát akkor készíts neki egyet te! Az egyedi póló mégis csak személyesebb ajándéknak számít és tényleg egy olyan darab, ami nem jön szembe vele sem az utcán, sem az iskolában majd minden harmadik emberen. Hát ahogyan elkezdtem gondolkodni rajta varrni aztán abszolút nem tudok, így maradt a póló nyomtatás. Gyorsan elkezdtem olyan cégeket keresni, akiknek beletartozik a szolgáltatásaikhoz az egyedi póló készítés is. Rövid keresgélés után rátaláltam erre a cégre, ahol a sok elérhető terméken kívül van lehetőség egyedi póló készítésére is.

Kicsit aggódtam, hogy egyedi mintát 1 db póló rendelése esetén nem vállalnak, de nagy meglepődésemre nincsen náluk minimális rendelési mennyiség. Tovább böngészve az oldalon megtaláltam a gyakorikérdéseket is, hiszen bennem is felmerült, hogy vajon milyen minőségben készülnek a pólók. Kiderült, hogy nem csak mosni, de még vasalni is lehet a termékeiket, a minta roncsolása nélkül. A méretválasztó kisokos segítségével pedig körülbelül 1 perc alatt ki tudtam választani a tökéletes méretet is. Miután megtaláltam a legszebb kaktuszos mintát már nem volt más dolgom, mint elmenni a legközelebbi üzletükbe és megrendelni a pólómat.  Nagyon pozitív tapasztalat, hogy mivel késő délutánig dolgozom hétköznaponként, még utána is volt lehetőségem a rendelésre. Én a budaörsi üzletben például egészen este nyolc óráig tudtam volna menni, hogy leadhassam a rendelésemet.

A rendelés nagyon gyors és gördülékeny volt. Az eladó rendkívül kedves volt velem. Mikor megkérdeztem mikor kell visszajönnöm a rendelésemért, vagy kitudják-e nekem küldeni, nem hittem a fülemnek. Nem volt szükség se kiszállítása, se arra, hogy visszamenjek, mert képzeljétek el azt mondták, hogy ott helyben el is készítik a pólómat. Azt hittem ez valami feláras szolgáltatás lesz, de nem, ez az alapszolgáltatásaik közé tartozik, hogy akár azonnal eltudják készíteni az egyedi rendelésemet is.

Még egy pozitívuma a személyes rendelésnek, hogy így kitudtam választani élőben a póló alapszínét és a valós méretről is meggyőződhettem. Rövidesen valóban el is készült a rendelésem, fizettem és már meg is voltam a születésnapi ajándékkal.

Nem csak nagyon gyorsan, de tényleg nagyon szép minőségben is dolgoznak. Engem nagyon meggyőztek, úgyhogy szerintem magamnak is készíttetni fogok valami szép virágos pólót a közeljövőben. Bátran ajánlom őket mindenkinek, aki egy egyedi pólóra vágyik, vagy csak választana magának a rengeteg elkészített grafika közül.

Úgyhogy kedves lolmarkt.hu a magam és az unokahúgom nevében is hálás köszönet a pólóért! Ilyen menő kaktuszos pólója biztos nincsen senki másnak.